Skip to content

Åpningstider - lørdag 13. juli:stengt

 • Hjem
  • Butikkoversikt
   • Butikker
   • Servering
   • Oversiktskart
  • Aktuelt
  • Om oss
  • Tilbakemelding
   • Gavekort
    • |

    Gode smaker på CC Strandtorget

    Nyt en god lunsj, en middag, kaffe eller en deilig dessert på et av våre spisesteder. Om du ønsker å ta med maten hjem så er det selvfølgelig mulig med Take Away, bestill og hent ferdig mat uten kø og unødvendig stress. Se under for oversikt over våre spisesteder og også hvordan du bestiller Take Away hos de ulike.


    Sabrura Sticks & Sushi

    Hos Sabrura finner alle noe som frister, enten det er sushi, gyoza, vårruller, kyllingsticks eller asiatisk salat. Spis innbydende asiatisk buffé til en helt rå pris! Her kan gjestene forsyne seg med så mye de orker av retter som vårruller, flere typer sushi, dumplings, kyllingklubber, kyllingspyd med peanøttsaus og fishsticks.

    Ønsker du å bestille Take Away? Bestill via hjemmesiden eller i restauranten.

    Sjekk Sabruras meny her!


    Peppes Pizza

    Siden 1970 har millioner av nordmenn delt historier, hemmeligheter, familiestunder, sene kvelder og ikke minst pizza hos Peppes. Den unike, krydrede pizzasausen er den samme som den har vært helt fra starten av konseptet, og er manges favoritt. På menyen finner du Classic Chicago pizza med luftig og tykk bunn, toppet med de beste råvarene, den unike tynnbunnede pizzaen – Peppes Italian og mange andre godsaker. Du kan også kose deg med Pizzabuffét i hele åpningstiden.

    Ønsker du å bestille Take Away? Bestill via hjemmesiden, på tlf. 2222 5555 eller i restauranten.

    Sjekk Peppes sin meny her!


    Starbucks

    Starbucks serverer varme og kalde drikker, påsmurt mat og deilige kaker. De er også kjent for sine sesongbaserte drikker. Nyt en deilig kaffe i restauranten eller ta den med deg på farten.

    I butikken finner du også egen hylle med merchandise; ulike kopper og termoser for varme og kalde drikker, i ulikt design med Starbucks logoen på.

    Ønsker du å bestille Take Away? Bestill kassa i restauranten.

    Se Starbucks sin meny her!


    Kjøkken & Kaffe

    Kjøkken & Kaffe er et lunt spisested som er inspirert av det moderne norske kjøkken. De tilbyr kvalitetsmat og raskt servering. En meny for deg som er småsulten eller vil ha en større rett, de har også en stor barnemeny.

    Ønsker du å bestille Take Away? Du kan bestille take away for henting på tlf. 926 64 150 eller i restauranten.

    Se Kjøkken & Kaffe sin meny her!


    Fattigmann

    Fattigmann er et ekte håndtverksbakeri og vi baker på stedet! Her kan du nyte en rask frokost, enkle lunsjretter, kaffe, nystekt gjærbakst eller deilige kaker. Du kan også handle med deg brød hjem.

    Ønsker du å bestille Take Away? Bestill på tlf. 453 90 097 eller i kassa i butikken.

    Les mer om Fattigmann her!


    Mat og smoothie fra Fika på CC Strandtorget

    Fika

    Fika Smoothiebar tilbyr et bredt utvalg av smoothies laget med ferske og naturlige ingredienser. Menyen inkluderer en rekke smaker og kombinasjoner, fra klassiske fruktbaserte smoothies til mer eksotiske og kreative blandinger. I tillegg til smoothies kan Fika også tilby sunne snacks som smoothiebowls, chiapudding, overnight oats, salater og rawcakes. De har også et godt utvalg av milkshakes og kaffe.

    Ønsker du å bestille Take Away? Bestill via Foodora eller hos Fika.

    Sjekk Fikas meny her!


    CC Mat

    Supermarked med stort varesortiment, stor frukt- og grøntavdeling, fersk fisk og kjøtt/delikatesse. Ferskvaredisken på CC mat bugner over av de beste råvarer du kan tenke deg, valgt ut med kjærlighet og behandlet av kyndige fagfolk som lever og ånder for de gode matopplevelsene. Her finner du alt du trenger både til hverdag og fest.

    Ønsker du å bestille varer på nett? Bestill på ccmat.no. Få varene levert på døren eller hent ferdig plukkede varer på hentepunkt. Logg deg inn som Trumf-kunde, så får du opp CC Mat sine priser, utvalg og tilbud.