Skip to content

Åpningstider - lørdag 13. juli:stengt

 • Hjem
  • Butikkoversikt
   • Butikker
   • Servering
   • Oversiktskart
  • Aktuelt
  • Om oss
  • Tilbakemelding
   • Gavekort
    • |

    Godt utstyr er halve jobben

    Vinter på Lillehammer

    Skal du ut på ski, kanskje en trugetur for å oppleve naturen eller lage deilig mat i bålpannen? Vi har alt du trenger for en perfekt vinterferie ute i norsk natur.

    VintermoroVinterferien er et deilig pusterom midt i en ofte travel hverdag. Nyt kvelden foran peisen med en god bok eller brettspill med barna.

    Fyll dagen med deilige uteaktiviteter. Få familien med på trugetur – se naturen fra en helt ny vinkel og gå utenfor de oppkjørte løypene. For de lange skiturene er det viktig med riktig skismøring. Om du går for felleski og trenger rens og impregnering eller klassiske ski som trenger litt ekstra smøring.

    For deg som elsker friluftsliv har vi et stort utvalg av sterke merkevarer og i høy kvalitet. Sjekk ut sesongens nyeste sportsbriller fra Oakley. De den nyeste dunvesten fra Arc`teryx. Nye hikingsko fra Hoka. Eller den nye dunjakken fra Bergans.

    Alle de ansatte i våre butikker har god kompetanse når det kommer til å hjelpe deg med det rette utstyret.

    Vi har alt du trenger til turen – alt på ett sted.

    Nyt vinteren ute

    Alt du trenger finner du hos våre kjøpesentre i Innlandet. 

    CC Mat finner du på både CC Gjøvik, CC Hamar og CC Strandtorget. Det er et delikat supermarked med stor ferskvaredisk, utsøkte råvarer og godt utvalg. Butikken har et ekstra bredt sortiment av fisk, kjøtt og ost som du ikke finner alle andre steder. Her kan du gjøre den komplette handelen både til hverdag og til de ekstra hyggelige stundene. 

    Du er hjertelig velkommen innom en av våre butikker, men du kan også bestille varene på nett og hente de ut fra utleveringssted. Les mer her. 

    CC Strandtorget 

    CC Strandtorget er det største kjøpesenteret i Lillehammer-regionen, og en del av Strandtorget Handelspark. Senteret kan by på 65 spennende butikker og 1050 gratis parkeringsplasser. 

    Her kan du se hele butikkoversikten.

    Hos oss har du 2 timer GRATIS parkering i parkeringshus eller ute. 

    Her finner du butikker med varer til hus og hjem som Home & Cottage, sport og fritid hos Sport 1, XXL og Norrøna, ferske råvarer og godt utvalg hos CC Mat, apotekvarer hos Apotek 1, planter og blomster hos Mester Grønn og mange flere. Eller nyt mat og drikke hos oss på SabruraPeppes og Starbucks. 


    CC Gjøvik 

    CC Gjøvik har en unik miks av lokale gründerbutikker og de store kjedebutikkene. Her finner du ca. 80 butikker, herav 11 serveringssteder, 1200 parkeringsplasser og i tillegg treningssenter.   

    Her kan du se hele butikkoversikten.

    Hos oss har du 3 timer GRATIS parkering i parkeringshus eller ute.   

    Her finner du spennende gründerbutikker som Hvit Tråd, MAPT og Strique & Mique, varer til hus og hjem hos Kid Interiør, sport og fritid hos Sport 1 med både tekstil og hardvare avdeling, ferske råvarer og godt utvalg hos CC Mat, apotekvarer hos Apotek 1 og planter og blomster hos Mester Grønn


    CC Hamar 

    Med moderne arkitektur og lekepark på taket, byr senteret på alt du trenger. Her finner du 84 butikker, herav 11 serveringssteder, i tillegg til treningssenter, tannleger og bank.  

    Her kan du se hele butikkoversikten.

    Hos oss har du 3 timer GRATIS parkering i parkeringshus eller ute.   

    Her finner du butikker som fører eksklusive merkevarer som Høyer, Bus Stop og Hvit Tråd, varer til hus og hjem hos Kid Interiør, sport og fritid hos Sport 1 og Skogstad, apotekvarer hos Apotek 1 og planter og blomster hos Mester Grønn

    Les mer om alt du trenger til vinterferien her.