Skip to content

Åpningstider - søndag 4. desember:14:00-18:00

Love it!
 • Hjem
 • Butikkoversikt
  • Butikker
  • Servering
  • Helse
  • Oversiktskart
 • Aktuelt
  • Om oss
  • Tilbakemelding
  • Gavekort
  • |
  Love it!

  INSPIRASJON OG AKTUELT

  Tips til en økonomisk god og stressfri julehandel

  Julehandel

  Jul og julegaver er kanskje en fjern tanke for mange nå, men om du starter julegavehandelen allerede nå, sparer du både tid og penger.

  Vi har nettopp ryddet bort flip-flops og badehåndkle og kjenner på kjøligere temperaturer om morgenen. Kanskje er det årets høstmote som står øverst på ønskelista nå? Eller myke pledd, kubbelys og pjuskete putetrekk? Forståelig nok. Men, om du tenker at du gruer deg til fulle kjøpesentre i november og en fra før trang økonomi, bør du nå starte på årets julegaver 2022.

  Gaver med mening

  Om du starter julegavehandelen i god tid før desember, slipper du unødvendig stress og at store deler av desemberlønninga går til gaver. Starter du allerede i september, har du tid til å planlegge, slå til på kampanjer og tilbud, og kanskje blir det en mer gjennomtenkt tanke bak hver enkelt gave?

  For hva er vel vanskeligere enn å stå på et kjøpesenter 10. desember med ei liste hvor det står julegaver til pappa, mormor, far, mor og mormor? Ofte blir det lite gjennomtenkte og svært dyre gaver av dårlig planlegging og spontan handling på kun noen timer.

  Ønsker du å gi gaver med mening bak, bør du tenke på hva mottakeren liker og vil bli glad for. Det trenger ikke være en kostbar og voldsom gave. For besteforeldre er et krus med glassmaling laget av barnebarn det fineste i verden. Dette får du kjøpt hos blant annet Normal på senteret. Har du ei venninne som trenger litt selvpleie i en hektisk hverdag, kan vi anbefale produktene hos Rituals. Der finner du mange serier utviklet for ulike behov, dufter og farger.

  Tenk på kloden vår

  Har du lyst til å gjøre julegavehandelen mer bærekraftig?

  Her er våre tips:
  - En opplevelse å dele. Hva med å invitere mormor med på lunsj hos Fattigmann?
  - Et gavekort på en tjeneste. Hvem liker ikke å bli skjemt bort med hodebunnsmassasje hos Nikita?
  - Spiselige gaver – Kjøp ingredienser til hjemmelagde sukkertøy eller fløtekarameller hos CC Mat. Pakk det inn i cellofan og vips – hyggelig og GOD gave!

  Bruk tiden godt

  Første desember kommer alltid brått på de fleste av oss. Etter en travel og mørk høst hvor vi alle har mer enn nok med hverdagslige rutiner, middag på bordet og regninger, er det greit å slippe dårlig samvittighet i det 1. desember står for dør og første kalenderluke er tom.

  Om du har ett eller flere barn, blir det fort dyrt om du skal kjøpe julekalender med små pakker hver dag. Derfor er vårt beste tips å følge med på tilbud hele høsten, for å så plukke med seg noen små gaver hver gang man er på senteret. Da blir ikke lommeboka tom med en gang, og man slipper stress rundt innkjøp av kalendergave siste helga i november.

  Julegaver til han

  CC Strandtorget har hele 65 butikker og et utvalg for enhver smak. Er du på utkikk etter julegave til pappa, kan vi anbefale å ta turen innom The Lounge. Her finner du klær og tilbehør som garantert vil falle i smak.

  Match har en flott klesbutikk for blant annet herre i første etasje. Her finner du kjente merkevarer og plagg i ypperste kvalitet. Andre butikker å nevne når det gjelder gaver til han er: The Lounge, Gulating, Carlings og Norrøna.

  Se hele butikkutvalget på CC Strandtorget her.