Topp turen med skikkelig digg mat!

TIPS!
Gjør kuttejobben hjemme og pakk ned i lette bokser eller poser, så er halve jobben allerede gjort.

Pull a part brød med pepperoni
Et brød, osteskiver og pepperoni – helt enkelt genialt! Femten minutter på bålet, og et vanlig brød er forandret til et nydelig ostebrød til å dele.
Ingredienser (6 pers.)
1 stk. grovt brød
200 g halvfet hvitost
50 g pepperonipølse i skiver
100 g smør
1 båt hvitløk
1 håndfull friske urter
Slik gjør du:
Finhakk urter og hvitløk. Bland smør, hvitløk og urter godt sammen.
Del brødet i skiver nesten helt gjennom, men la det henge sammen i bunnen.
Skjær osten i skiver med en ostehøvel. Fyll brødet med urtesmøret, pepperonien og osten.
Pakk inn brødet i et dobbelt lag aluminiumsfolie. Grill på indirekte varme i 15 minutter eller til smøret og osten har smeltet.

Kanelboller på primus
En rask og enkel dessert som er en sikker vinner!
Ingredienser (4 pers)
1 ferdig pizzadeig (rå), langpanne
3 ss romtemperert smør
2 ts maisenna (kan sløyfes)
2 ss sukker
2 ts malt kanel
1 ss margarin til steking
Slik gjør du:
Rull ut pizzadeigen.
Ha på smør og dryss over maisenna, sukker og kanel. Maisenna er med på å holde fyllet på plass, men kan fint sløyfes om du ikke har.
Rull sammen deigen, og del pølsen i ca. 3 cm tykke skiver. Legg skivene i en matboks og ta dem med på tur. Du kan også ta med pizzadeigen hel, og smøre på ute i skogen. Da kan det være lurt å blande sammen smør, sukker og kanel hjemme.
Varm primusen og ha i litt margarin. Legg i skivene og stek kanelsnurrene på lav varme under lokk. Stek 8-10 minutter på hver side, snu gjerne flere ganger slik at de ikke svir seg.