Skip to content

Åpningstider - lørdag 13. juli:stengt

 • Hjem
  • Butikkoversikt
   • Butikker
   • Servering
   • Oversiktskart
  • Aktuelt
  • Om oss
  • Tilbakemelding
   • Gavekort
    • |

    Alt du trenger i sommerferien


    CC Strandtorget hovedinngang

    CC Strandtorget – din sommerdestinasjonen i hjertet av Lillehammer! Nyt shoppingopplevelser ved bredden av Mjøsa, med et bredt utvalg av butikker, restauranter og kaféer som tilbyr noe for enhver smak.

    Om CC Strandtorget 

    Her kan du gå på shoppingrunde i kjente merkevarebutikker eller besøke de unike gründerne, nyte en deilig lunsj på en av restaurantene, eller ta en pause med en kopp kaffe på en av kafeene. Med sin moderne atmosfære og varierte tilbud er CC Strandtorget et sted hvor du kan finne det du trenger, og samtidig få en hyggelig opplevelse.

    CC Strandtorget er det største kjøpesenteret i Lillehammer-regionen, og en del av Strandtorget Handelspark. Senteret kan by på 65 spennende butikker og over 1000 parkeringsplasser. Les mer om CC Strandtorget.

    Hos oss finner du butikker med varer til hus og hjem som Home & Cottage og Kid Interiør, spennende gründerbutikker som Clan, Hvit Tråd og The Lounge, sport og fritid hos Sport 1, XXL og Norrøna, ferske råvarer og godt utvalg hos CC Mat, apotekvarer hos Apotek 1, planter og blomster hos Mester Grønn og mange flere. Eller nyt mat og drikke hos oss på SabruraPeppes og Starbucks. 

    CC Strandtorget spisesteder

    Hos oss finner du apotek, sportsbutikker, bokhandel, lekebutikk, fine spisesteder, utallige butikker med klær, sko, interiør og ikke minst vår fine store matbutikk, CC Mat, med egen ferskvaredisk.

    Ferskvaredisken hos CC Mat

    Fantastisk ferskvaredisk hos CC Mat.

    Butikker

    CC Strandtorget har et imponerende utvalg av butikker som dekker alt fra mote til gaver, helse til elektronikk. Enten du trenger nye klær, interiørartikler eller ønsker å oppdatere teknologien din, vil du finne alt du trenger på ett sted hos CC Strandtorget.

    Senteret har også et spennende utvalg av gründerbutikker, hvor du kan oppdage unike produkter og støtte lokale bedrifter. Se oversikt over alle våre flotte butikker.

    Butikker på CC StrandtorgetElbil ladere på CC Strandtorget

    Over 1000 lett tilgjengelige parkeringsplasser og mange lademuligheter for elbil.

    Parkering

    På CC Strandtorget har vi over 1000 lett tilgjengelige parkeringsplasser. Her kan du parkere gratis i de to første timene, er du medlem i vår kundeklubb og registrerer bilen din får du en ekstra time gratis parkering. Les mer om vårt parkeringssystem her.

    Spisesteder på CC Strandtorget

    Lyst på noe å spise?

    Hos oss finner du 6 ulike serveringssteder med mange fristelser. Så enten du har lyst til å stoppe på og spise på senteret eller om du ønsker take-away, finner du garantert noen fristelser her. 

    Her finner du også en flott matvarebutikk med det lille ekstra, stor ferskvaredisk med de beste råvarer og godt utvalg.