Skip to content

Åpningstider - lørdag 25. mai:09:00-18:00

 • Hjem
 • Butikkoversikt
  • Butikker
  • Servering
  • Oversiktskart
 • Aktuelt
 • Om oss
 • Tilbakemelding
 • Gavekort
 • |

Inspirasjon & aktuelt

Vårklar med Mester Grønn

Våren har endelig ankommet og det er tid for å forberede hagen for sesongens blomstring og vekst. Hos Mester Grønn finner du alt du trenger for å gjøre hagen klar til vårens frodighet. Under deler vi deler vi nyttige tips og råd om hva du kan så akkurat nå og aktuelle planter og blomster som du kan finne i butikken i disse dager, slik at du kan skape din egen lille oase denne sesongen.
Les mer

Gjør sykkelen klar for vårsesongen

Våren er i anmarsj, veiene er snart børstet for grus og mange tar frem syklene igjen. Det markerer også starten på sykkelsesongen på XXL Lillehammer.
Les mer
Bilvask og dekkskift til våren hos Nordic Carwash på CC Gjøvik

Tid for vedlikehold med bilvask og dekkskift

Med vårens ankomst følger en naturlig oppfordring til å friske opp vår trofaste følgesvenn – bilen. Etter vinterens påkjenninger er det på tide å gi bilen den omsorgen den fortjener gjennom grundig bilvask og med dekkskift.
Les mer
CC Strandtorget vårmote

Vårens fristelser

Vårsolen titter frem, og det betyr at det er på tide å friske opp garderoben! Heldigvis trenger du ikke å tømme lommeboken for å se trendy ut denne sesongen.
Les mer
Vårmote CC Strandtorget

Slik styler du et antrekk​

Oppdag hvordan du kan løfte et enkelt antrekk med sko, smykker og tilbehør! Få inspirasjon til å gi antrekket ditt et unikt preg.
Les mer
Vårmote – CC Strandtorget

En smak av vår

Vårens mote bugner av livlige farger, men også essensielle basisplagg. Ta en titt i våre butikker og bli inspirert til å blande det dristige med det tidløse.​
Les mer
CC Mat Skrei

Alt du trenger i vinterferien

Nå er det høysesong for Skrei. Denne eksklusive festmaten kan du nyte fra januar til april og finnes i ferskvaredisken hos CC Mat.
Les mer
Vinter på Lillehammer

Godt utstyr er halve jobben

Skal du ut på ski, kanskje en trugetur for å oppleve naturen eller lage deilig mat i bålpannen? Vi har alt du trenger for en perfekt vinterferie ute i norsk natur.
Les mer
Topp turen med skikkelig digg mat!

Topp turen med skikkelig digg mat!

Å lage skikkelig mat ute er ikke så krevende som mange tror. Enten du har primus med gassbrenner eller ønsker å lage mat på bål – her kommer enkle tips til turmat som både gir energi og en kulinarisk opplevelse i naturen.
Les mer
Langrenn på Nordseter. Foto: Kenneth Nordahl Pedersen

Kos deg ute i vinter!

Vinteren er for alle – en sesong der glede og moro ikke krever ekspertise. Uansett om du er en som liker vinterens magiske ro eller lekenheten den bringer med seg, så er tiden er inne for fantastiske utendørsopplevelser med familie og venner.
Les mer

Barn + Sabrura = Sant

Sabrura har satt en ny standard for familievennlighet og god matopplevelse. Med et enkelt og generøst tilbud ønsker de både små og store gjester velkommen til et smakfullt måltid!
Les mer

Gode smaker på CC Strandtorget

Nyt en god lunsj, en middag, kaffe eller en deilig dessert på et av våre spisesteder. Om du ønsker å ta med maten hjem så er det selvfølgelig mulig med Take Away, bestill og hent ferdig mat uten kø og unødvendig stress. Se under for oversikt over våre spisesteder og også hvordan du bestiller Take Away hos de ulike.
Les mer