Skip to content

Åpningstider - onsdag 28. februar:09:00-20:00

 • Hjem
 • Butikkoversikt
  • Butikker
  • Servering
  • Oversiktskart
 • Aktuelt
 • Om oss
 • Tilbakemelding
 • Gavekort
 • |

Inspirasjon & aktuelt

CC Mat Skrei

Alt du trenger i vinterferien

Nå er det høysesong for Skrei. Denne eksklusive festmaten kan du nyte fra januar til april og finnes i ferskvaredisken hos CC Mat.
Les mer
Vinter på Lillehammer

Godt utstyr er halve jobben

Skal du ut på ski, kanskje en trugetur for å oppleve naturen eller lage deilig mat i bålpannen? Vi har alt du trenger for en perfekt vinterferie ute i norsk natur.
Les mer

Gavetips til morsdag 11.februar

Når er det morsdag i Norge? Vi feirer alltid morsdag andre søndagen i februar, det vil si at i 2024 faller dagen på 11.februar. Her gir vi deg noen gavetips som garantert gjør mor glad!
Les mer
Topp turen med skikkelig digg mat!

Topp turen med skikkelig digg mat!

Å lage skikkelig mat ute er ikke så krevende som mange tror. Enten du har primus med gassbrenner eller ønsker å lage mat på bål – her kommer enkle tips til turmat som både gir energi og en kulinarisk opplevelse i naturen.
Les mer
Langrenn på Nordseter. Foto: Kenneth Nordahl Pedersen

Kos deg ute i vinter!

Vinteren er for alle – en sesong der glede og moro ikke krever ekspertise. Uansett om du er en som liker vinterens magiske ro eller lekenheten den bringer med seg, så er tiden er inne for fantastiske utendørsopplevelser med familie og venner.
Les mer
Skreien har kommet til CC Mat på CC Strandtorget

Årets skrei har kommet til CC Mat!

Nå finner du årets skrei i fiskedisken hos CC Mat. Hva med skrei, lever og rogn til middag – et sunt måltid proppfullt av omega 3-fettsyrer. Her gir CC Mat deg noen tips til hvordan du trekker skreien. 
Les mer

Rå naturopplevelser på truger

Beveg deg utenfor preparerte løyper og opplev den rå norske naturen fra et helt nytt perspektiv. Truger er en flott måte å oppleve naturen på.  Vi gir deg tips til hva du bør tenke på når du skal kjøpe truger.  
Les mer

Kle deg riktig i vinter!

Synes du det er vanskelig å kle deg riktig når du skal ut på tur? Hold kroppen varm, tørr og komfortabel ved å kle deg smart – følg trelagsprinsippet. 
Les mer

Dette trenger du å vite om skismøring!

Hvordan smøre ski? Smøring av ski kan være lett som en lek, bare du lærer deg de rette triksene. Her får du svarene som gjør det enklere å nyte neste skitur.
Les mer

Maten smaker best ute

Turmat trenger ikke være synonymt med sorte grillpølser i lompe. La maten bli  turens høydepunkt. Hva med en fantastisk mør indrefilet av storfe med godt tilbehør ute i naturen – kan det bli bedre? 
Les mer
Tulipaner i de lekreste farger, dette er den mest populære blomsten vi har i Norge.

En fargerik start på året

Nå rydder vi julepynten ut og ønsker 2024 velkommen med blomster i glade farger og friske grønne planter. Her har du noen av sesongens favoritter!
Les mer

Det råeste utstyret for fart på snø

Har brillene sprekt i bakken? Har staven knekt i skogsløypa? Eller skulle du bare gjort en liten oppgradering av utstyret. Det råeste utstyret, det beste utvalget og de flinkeste fagfolkene finner du på CC Strandtorget.
Les mer

Barn + Sabrura = Sant

Sabrura har satt en ny standard for familievennlighet og god matopplevelse. Med et enkelt og generøst tilbud ønsker de både små og store gjester velkommen til et smakfullt måltid!
Les mer

Takeaway på CC Strandtorget

Nyt en god lunsj, en middag, kaffe eller en deilig dessert på et av våre spisesteder. Om du ønsker å ta med maten hjem så er det selvfølgelig mulig med Take Away, bestill og hent ferdig mat uten kø og unødvendig stress. Se under for oversikt over våre spisesteder og også hvordan du bestiller Take Away hos de ulike.
Les mer